Etiketter

Trädgård Blommig fredag Recept Syförening Tomater Hund Köksträdgård Nya lärdomar Virkning Traditioner tomatprovning husbygge Hus och trädgård Turf Värt att se Höns Våra djur Övrigt Byggnadsvård fönster Klimat och miljö byggnadsvård Fåglar LCHF recept. Rosor Stickat Klematis Mina rosor Morot Vårtecken Julblommor Katt Miljövänliga tips kål trädgårdsmässa viktminskning Gästinlägg Hos mig 2011 Våra duvor Fäboda gurka morotsprovning Fototriss Squash kålrabbi Korgodling Natur Pumpa Utflykt Vedspis Byggnadsvård vedspis Gelas tips Gurkprovning damm trädgård duvor vår Bröd Chili Helgglädje Härodlat recept Jul Sallad Saturday Show Off Trädgårdstips bladkaktus tips Award Byggnadsvård papptak Golv Julmat Majs Perenner i Gelas trädgård Recept tomater Resor Rödbetor Symaskin Tävling brysselkål grönkål kanin tulpaner Ettåriga blommor Hos mig 2012 Hönshus Lök Mangold Snickarglädje damm hem och villa kyckling recept mat på vedspis rödkål vaktel Hos mig 2013 Kålrabbi recept Lillajul Månad för månad hos mig Paprika Planteringsskyltar broccoli danskläder fiskar liljor linolje målning musik sömnad ved vitkål Äpple Akleja Avenbok Barnrum Björnbärshallon Blek taggborre Bokrecension Fruktträd Fuchsia Gryta Gräs Halloween Haverrot Hos mig 2016 Januari göromål Jordgubbar Krusbär Känguruäpple Köttfärs recept Lerjord Limfärg Livets irrvägar Nässlor Päron Påsk Recept drycker Rotfrukts recept Sandhamn Skrattduva Undulat Svartrot Tomatodling på friland Torn Vävning badrum blomkål byggnadsvård lada cherimoya clivia efterrät faverolle höns fisk foto gamla hus hörnjärn kaktus krukväxter körsbär lamm recept macro melon plommon soppa såpbubblor tazetter tro hopp och kärlek tryckkitt trädgårds video trädgårdsgång vaktelbur vaktelskötsel Äggkläckare

onsdag 16 juni 2010

Skrämsel hicka, bloggen försvann.

Måste ju ärligt säga att jag fick skrämsel hicka för några dagar sedan, jag höll på och testade lite saker på bloggen.
Så plötsligt var allt försvunnet, bara det jag skrivit var kvar. Alla gadgetar alla bilder vid sidan alla följare alla bloggar jag följer.
Nu inser jag vitsen med att spara upp det jag har på bloggen...

Men såå efter halv panik hittade jag allt igen.
Men bloggen blev aldrig vad den varit.

Men just nu får den vara bra som den är. Hinner ju ej sitta så mycket framför datorn med bortrest man, sjukt barn och sommarn som har kommit.

Alla därute lär av mitt misstag, gör en backup av bloggen.
Ha en riktigt fin dag/Gela

17 kommentarer:

Bea sa...

Oj, det var ruskigt!Vilken tur att det gick br! Jag har en test-blogg där jag kan pröva lite ett och annat innan jag lägger in på min sida, MEN precis som du , har jag alldeles för lite tid att sitta och trixa med html-koder och göra sidan mera personlig.
Du verkar ha full tupp i försommartid och hoppas du hinner njuta lite också!
Kram / Bea

Gela sa...

Bra tips skall göra en test blogg...När jag hinner./Gela

AnnA sa...

Godmorgon Gela!
Här är en till, som var ute för samma sak...men sparade iallafall en del av min gamla mall.(Anpassningar av färger tappades bort, och då beslöt jag att ändå göra en ny...)Och sedan var jag också i det läget där alla gadgets&annat bara försvann, men jag hittade också upp dem igen...Är väl ändå rätt så nöjd med det nya utseendet på min annamablog.
Har du redan smultron?!!! Wow!
Här i Skåne har det varit kallt&regnigt en period, men nu läste jag i tidningen att det kunde bli varmt igen. Vädret för dagen ser iallafall lovande ut.
Ha en bra dag!
hälsn
AnnA

Lena/isis sa...

Usch vilken pärs.....jag vet ju inte hur man gör en backup :( Har allt tänkt på det många gånger och nu fick jag en påminnelse. Tur att det ordnade till sig iallafall. Kram

Mimi sa...

Kan det gå så illa?? Det har jag ju inte ens tänkt på! Kanske jag måste sätta min dotter eller man i arbete, själv kan jag inget sådant! Har ni fått värme?? Vad underbart i så fall. Här väntar vi ännu! Hälsn Mimi

♥ Hannele på Hisingen sa...

Jag förstår att du blev nervös, en gång var det nåt tekniskt fel ett par dagar... Men jag gör inte så mycket med bloggen.

Gela sa...

Ett bra tips där jag lärt mig mycket är att gå in på Fixa din blogspot. Googla på det får ej in länkkar just nu tydligen. Men där finns det massor av tips som är lätta att förstå¨/Gela

Tigris Predikantan sa...

Usch, ja inte skulle det varit roligt om allt var borta! Vackra bilder!
:)

Rosor och ruiner sa...

Fy vilken rysare...själv vet jag inte hur man gör backup...men det borde man nog lära sig..tråkigt om allt försvinner ju!

Madame C sa...

Ja, men så tokigt ser det väl ändå inte ut? Tycker här är fint, med all respekt för att du förstås har din inre bild av hur det SKA se ut. Förstår att du blev förskräckt. Ska skynda mig och göra en backup;)
Ha det gott,
Charlotta

Ika sa...

Usch det är hemskt att förlora allt man har digitalt. Hoppas du får tillbaka det som du önskar.

Lilla My sa...

Hemskt skulle själv ha blivit skräckslagen.
Tur att du fick återställt det mesta.
Kram Lotta

Anette sa...

Ojoj, tur att det löste sig och det mesta blev som vanligt. Jag hade en trädgårdsblogg på ett annat ställe och den bara försvann - för gott!
Ha det så skönt i sommarvärmen! /Anette

The Secret Garden sa...

Usch vad läbbigt! Det är ju sånt som man är rädd ska hända. Själv ändrade jag mall för ett tag sedan...men det var knappt jag tordes för tänk om allt bara, av nån knepig anledning, skulle förvunnit.

Ha det gott!

färgtrappan/m-l sa...

Oj, det lät ju inget vidare... skulle gjort om min för ett par dagar sedan, men har legat sjuk och inte orkat, så när jag väl ändrar får man väl se om allt försvinner...

Ha det fint

gittan sa...

Jag bloggade ju Trädgårdsblogg i ett par år men allt det försvann när de bytte server. Tro nu inte att jag lärde mig något av det! Jag önskar att man hade tid och intresse att spara ner bloggen på annat ställe... Skönt att du "hittade" det mesta igen / gittan

Mammasblommor sa...

Det låter riktigt ruggigt! Jag vågar inte ändra något, det skulle vara fruktansvärt jobbigt om allt försvann eller blev förstört!
Vilken tur att du kunde fixa det mesta till slut!
Kram!

Elegant Rose - Diagonal Resize 2