Etiketter

Trädgård Blommig fredag Recept Syförening Tomater Hund Köksträdgård Nya lärdomar Virkning Traditioner tomatprovning husbygge Hus och trädgård Turf Värt att se Höns Våra djur Övrigt Byggnadsvård fönster Klimat och miljö byggnadsvård Fåglar LCHF recept. Rosor Stickat Klematis Mina rosor Morot Vårtecken Julblommor Katt Miljövänliga tips kål trädgårdsmässa viktminskning Gästinlägg Hos mig 2011 Våra duvor Fäboda gurka morotsprovning Fototriss Squash kålrabbi Korgodling Natur Pumpa Utflykt Vedspis Byggnadsvård vedspis Gelas tips Gurkprovning damm trädgård duvor vår Bröd Chili Helgglädje Härodlat recept Jul Sallad Saturday Show Off Trädgårdstips bladkaktus tips Award Byggnadsvård papptak Golv Julmat Majs Perenner i Gelas trädgård Recept tomater Resor Rödbetor Symaskin Tävling brysselkål grönkål kanin tulpaner Ettåriga blommor Hos mig 2012 Hönshus Lök Mangold Snickarglädje damm hem och villa kyckling recept mat på vedspis rödkål vaktel Hos mig 2013 Kålrabbi recept Lillajul Månad för månad hos mig Paprika Planteringsskyltar broccoli danskläder fiskar liljor linolje målning musik sömnad ved vitkål Äpple Akleja Avenbok Barnrum Björnbärshallon Blek taggborre Bokrecension Fruktträd Fuchsia Gryta Gräs Halloween Haverrot Hos mig 2016 Januari göromål Jordgubbar Krusbär Känguruäpple Köttfärs recept Lerjord Limfärg Livets irrvägar Nässlor Päron Påsk Recept drycker Rotfrukts recept Sandhamn Skrattduva Undulat Svartrot Tomatodling på friland Torn Vävning badrum blomkål byggnadsvård lada cherimoya clivia efterrät faverolle höns fisk foto gamla hus hörnjärn kaktus krukväxter körsbär lamm recept macro melon plommon soppa såpbubblor tazetter tro hopp och kärlek tryckkitt trädgårds video trädgårdsgång vaktelbur vaktelskötsel Äggkläckare

torsdag 11 april 2013

Hur ska jag göra!!??

Jag måste ärligt erkänna att jag inte gillar ordverifiering.
 Skulle definitivt inte ha det här på min blogg om jag inte ansåg mig tvungen.


Nu tog jag bort ordverifieringen när man kommenterar för några dagar sen och idag när jag kollade över bloggen hade jag genast såna dära dumma kommentarer iof sig trevliga vilken fin blogg och så men vet ju av erfarenhet att följer man dom kommer man till sidor om tobak, porr och liknande. 
Nu raderade jag dom ju direkt och som tur var var det bara 19 denna gång men sist var det 600!!!!!!!!
Jag vet inte hur jag ska göra, men får klura lite!!!
Kram Gela

9 kommentarer:

Marit Sønstebø sa...

Så dumt at du er plaget med det! Jeg har ennå ikke opplevd det på min blogg, men en vet jo aldri om det plutselig er der en dag. Jeg har ikke ordbekreftelse på min, for jeg er ikke så glad for å måtte skrive alle de tegnene hver gang jeg er inne på en blogg selv ;-)
Håper det blir bedre for deg. Klem Marit

Tant Otteskrufv sa...

Jag hade problem ett tag men då valde jag granskning innan publicering istället för ordkontroll. Några kommentarer blev kanhända "liggande" en dag eller två innan de syntes för andra, men det var bara lite omak i jämförelse med all "spam".

Margot sa...

Jag har också haft stora problem med jobbig engelsk skräppost. Därför aktiverade jag kommentarsgranskningen för ett tag sedan och efter det har det blivit mindre och mindre skräppost. Nu dyker det bara upp några enstaka ibland så för mig har det hjälpt med granskningen! Hoppas du kommer till rätta med problemet, det är inte kul med såna kommentarer!
Ha en fin kväll!

Tittis trädgård sa...

Tänk vad trist att det ska vara så! Det är ju bra att man kan välja förhandsgranskning istället för det är ju lite trist att följarna ska behöva bevisa att de inte är robotar! Själv har jag allvarligt börjat fundera på om jag kanske är en robot i allafall för ibland är det helt omöjligt att se vad krumelurerna är för något!/ Kram Titti

Anette sa...

Vad trist! Konstigt är det för jag varken granskning eller ordkontroll, men ingen skräppost i bloggen. Däremot har jag en skräppostmapp i min blogg och där är det en del, men fråga mig inte hur den där skräppostmappen har kommit till......du får kolla på inställningar!

Malin - I min trädgård sa...

Jättetråkigt, jag gillar inte heller ordverifieringen. Och det räcker inte att inte låta anonyma lämna kommentarer?

Vardag och flärd sa...

Jag har inte ordverifiering och har lyckats klara från från ovälkomna kommentarer, bara några stycken. Kanske jag har granskning, får nog kolla det. Verkar ju som det ska vara bra om man läser kommentarerna här ovan. Det är ju verkligen trist att du ska få så många kommentarer som inte hör hit.
Ha det fint!
Kram Eva

Mon jardin en ik sa...

Hittilsl har jag inte haft dessa problem men vet ej om jag kanske har något spamfilter. Jag hatar dessa ordferifierigar. Konstiga bokstävar och det tar sån tid. Men klart om det hjälper att bli. Av med eländet.
Ha det gott.
Anje

livetpålandet sa...

Hej; ja jag hade också en massa kommentarer som jag fick radera hela tiden. De kom nästan alltid på samma inlägg. Det är ju automatiskt spam som har hittat din sidadress. Jag raderade det inlägget från min blogg och efter det har jag fått vara ifred. Annica

Elegant Rose - Diagonal Resize 2