Etiketter

Trädgård Blommig fredag Recept Syförening Tomater Hund Köksträdgård Nya lärdomar Virkning Traditioner tomatprovning husbygge Hus och trädgård Turf Värt att se Höns Våra djur Övrigt Byggnadsvård fönster Klimat och miljö byggnadsvård Fåglar LCHF recept. Rosor Stickat Klematis Mina rosor Morot Vårtecken Julblommor Katt Miljövänliga tips kål trädgårdsmässa viktminskning Gästinlägg Hos mig 2011 Våra duvor Fäboda gurka morotsprovning Fototriss Squash kålrabbi Korgodling Natur Pumpa Utflykt Vedspis Byggnadsvård vedspis Gelas tips Gurkprovning damm trädgård duvor vår Bröd Chili Helgglädje Härodlat recept Jul Sallad Saturday Show Off Trädgårdstips bladkaktus tips Award Byggnadsvård papptak Golv Julmat Majs Perenner i Gelas trädgård Recept tomater Resor Rödbetor Symaskin Tävling brysselkål grönkål kanin tulpaner Ettåriga blommor Hos mig 2012 Hönshus Lök Mangold Snickarglädje damm hem och villa kyckling recept mat på vedspis rödkål vaktel Hos mig 2013 Kålrabbi recept Lillajul Månad för månad hos mig Paprika Planteringsskyltar broccoli danskläder fiskar liljor linolje målning musik sömnad ved vitkål Äpple Akleja Avenbok Barnrum Björnbärshallon Blek taggborre Bokrecension Fruktträd Fuchsia Gryta Gräs Halloween Haverrot Hos mig 2016 Januari göromål Jordgubbar Krusbär Känguruäpple Köttfärs recept Lerjord Limfärg Livets irrvägar Nässlor Päron Påsk Recept drycker Rotfrukts recept Sandhamn Skrattduva Undulat Svartrot Tomatodling på friland Torn Vävning badrum blomkål byggnadsvård lada cherimoya clivia efterrät faverolle höns fisk foto gamla hus hörnjärn kaktus krukväxter körsbär lamm recept macro melon plommon soppa såpbubblor tazetter tro hopp och kärlek tryckkitt trädgårds video trädgårdsgång vaktelbur vaktelskötsel Äggkläckare

måndag 1 mars 2010

Må bra.

Jag skriver ju bloggen för att dela med mig av sådana saker som får mig att må bra. Kanske någon annan mår bra av det också.

Ofta när jag skriver går jag in på en av mina favorit bloggar Livsluft och lyssnar på musik.Klickar ner hennes blog så jag kan fortsätta att lyssna på musiken under tiden jag skriver.

Det är så lugn och rofylld musik. Tack Karin.

Sen behövs bloggen då det kära minnet sviker. För att ej läsa samma sak om igen så skriver jag ner det så det finns lätt att få tag på.Men just idag behöver jag och kanske många med mig lite uppiggande bilder att drömma oss bort med.


För många är det sportlov nu och de som har möjlighet kanske åker iväg och skapar sig fina minnen.
Vi andra sitter här och kanske tar fram gamla minnen och friskar upp dom. Det blir sommar och sol snart.

Kanske har vi möjlighet att åka på den där resan som vi länge drömt om, fast tillfället ej bjöds just nu.
Önska kan man alltid.
DÅ finns det något att se fram emot.

Jag tycker mycket om att resa till andra kulturer. Försöka öka min förståelse för hur andra har det.

Vad är det som gör fiskarna här glada. Är det att komma hem till familjen sina barn. Är det samma som gör mig glad. Att kunna ge mina barn en bra uppväxt och trygghet.

Eller är jag som strandkrabban naiv och önskar att det skulle vara så. Det kanske är annorlunda där. Det handlar kanske mer om trygghet säkerhet och tak över huvudet. Vi har det bra här i Sverige de allra flesta.

Hade förmånen att lära känna en ny människa igår. Berikade mitt liv. Ger perspektiv.

Vi har så lätt att ej vara tacksamma för det vi har, bara vilja ha mer, ej ta vara på livet.

Nej ni nu skall jag låta er fortsätta dagen. Hoppas ni kunde drömma er bort lite. Bilderna är tagna i Kenya.

Ha en fin fin dag alla. Kram till kära maken borta i Bryssel./Gela

6 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ja du är verkligen livsnjutare.
Härligt semester och jag blir så sugen..
Faktum är att jag åker snart till La Gomera.
Veckan innan mässan och våran bok kommer.
Ha en fortstatt bra dag
Annika

Christina sa...

Härliga bilder. Jag har ingen semesterresa inplanerad, men åker till England de två första veckorna i april. Har en dotter med familj där. Det ska bli härligt, vid den tiden bör det vara ganska grönt och en hel del blommor också.
Ha en fortsatt skön dag!
/Christina

ullis sa...

Vackra bilder och tänkvärda tankar/ord....
Kramar Ullis
ps nog drömde jag mig bort en liten stund alltid...

Rantamor sa...

Vilken fin resa jag fick i Kenya. Tack för den.
Älskade att titta på fotografiet med tårna, det såg så mysigt ut.
Förstår att du har haft mysigt på den resan. Skönt att ha nånting att längta tillbaka till när snön ligger som om den aldrig kommer att vilja smälta bort.
Äh...bli nog bra bara solen kommer och leker lite i snödrivorna.

Ha en bra kväll. Nu vill nog gubben min på datorn ser att han vrider sig i fotöljen.
Hockey, hockey.
Heja Timrå.

Möllebacken sa...

Tack för att du delade med dig, man behöver drömma sig bort en stund. Underbara bilder.
Sköt om dig!
Kram Pella

färgtrappan/m-l sa...

Hej, vackra bilder...Visst är det härligt att få uppleva nya kulturer och träffa andra människor i andra delar av världen och visst har vi det bra här hemma. Det är bra att resa, då tänker man ofta på det - att man har det bra. Det är ju alltid så lätt att glömma bort det av någon anledning.
Jag längtar oerhört nu efter att få resa, ner till min dotter som är i de franska alperna i ett halvår. Har inte sett henne sedan i början av december, men om ett par veckor ska vi ner. Längtar ju inte efter skidåkning direkt men efter min flicka, min lilla tös, som inte alls är liten längre. När blev hon så stor?

Lägger gärna in dig som en länk hos mig, hoppas du tycker det är OK.
Ha en fin vecka

Elegant Rose - Diagonal Resize 2