Gurkor i stora lass i olika former och smaker.
Nu är det till att hitta på recept hur man bäst tar tillvara dom.
Blir väl mitt livs första gazpatcho och inlagda gurkor förståss nu när jag hittat ett så bra recept som ni hittar här.
Blir väl mitt livs första gazpatcho och inlagda gurkor förståss nu när jag hittat ett så bra recept som ni hittar här.
Denna njuter jag verkligen av köpptes på höstrean senaste år.
Nu ger den minsann valuta för pengarna.
Har ej namnet nu men hoppas på att jag skrev upp det någonstans när jag köppt den.
Hoppas ni alla har en riktigt fin fredagkväll,
ta hand om er/Gela
6 kommentarer:
Missade ditt förra inlägg, men nu har jag sett det och ert sommarhus och hemlighus är helt superunderbara....tänk den som hade ett så fint hus!
Och så många fina gurkor du har dessutom. Det har jag inte heller, i alla fall inte i år, men det kommer fler somrar.
Agnetakram
Tack, tack för receptet!/Anja
Jag har två gurkplantor i växthuset och börjar bli lite trött på att hela tiden äta gruka... Tack för receptet, det borde jag pröva!
Ha en fin helg!
Kram
Sari från Puumuli
Jag har också börjat skörda gurkor. Jag har börjat laga tsatsiki, det kan man ju också använda gurka till. Ska pröva ditt recept på ordet som jag inte tänker stava till.....
Ert hemlighus är otroligt fint!! /Mimi
Vilken resa du gjort tillbaka till ditt sommarhus. Det är ju fantastiskt vackert i en helt unik miljö. Önskar dig och din familj allt gott där!
Kram Eva
Ett berörande inlägg om ditt sommarhus. Ser ut att vara en alldeles speciell plats, jag förstår att det är viktigt för dig att du kan ge det vidare till dina barn. jag hoppas ni får många fina stunder där framöver! kram Sophia
Skicka en kommentar